Pinterest – de kvindelige desingeres mekka

Hashtags er landet på Pinterest, der domineres af kvinder, har størst tilgang af mænd og er endnu et sted hvor Embacco Lighting halter. Samtidig arbejder vi med skøre ideer til kreativt content.

Mandag morgen sætter vi foreløbigt punktum for hashtag research til produktorienterede opslag på Instagram. Vores action points til SOSTAC’en er fladet på plads, med tidsplan og hvordan vi benytter vores hashtags. Af visuelle hensyn bruges kun 5 hashtags i det oprindelige post, og de øvrige lægges som kommentar på postet. Et par tests afslører, at det ikke er smukt… but if works….

Målet med SOSTAC’en er primært at fokusere på Instagram, Facebook og Pinterest. Og netop i dag tager vi hul på den digitale opslagstavle “Pinterest”.

Aktuelt indeholder Embaccos Pinterest primært produkt billeder og udvalgte billeder fra projekter, hvori firmaets lamper er brugt.  Dejligt at der er et grundlag, ærgerligt, at billederne hverken er ledsaget af nogen spændende tekst eller link til produktet i webshoppen.

Pinterest Research

Da jeg tidligere kun har kigget perifert på Pinterest, lagde jeg ud med at læse lidt på op på sagen på forskellige Social Media sites. Ganske oplysende.

Omnicore giver lidt statistika fakta i overblik.

Sprout Social byder også ind med forskellige statistika

Pinterests egen side

Det som er væsentligt for os – Embacco – af hæfte ved, er at Pinterest lægger an til “handling”. Dvs. et køb af et produkt. Netop herfor er det sindssygt vigtigt, at Embaccos billeder ikke kun linker til forsiden af hjemmesiden, men direkte til det viste produkt, så det kan købes. Kenny må igang med at indsætte 50+ URL’er..

Så er der Content…. hvad skal der være her? Mange af erfaringerne fra Instagram kan genbruges. Og så lidt til. Pinterest er et shopping mekka, altså er fokus lidt mere på indkøb end bare visuals og statements.

Social Media Examiner har nogle bud  mens SoMe værktøjet Buffer har flere.

Foran os ligger et godt stykke arbejde… også med Pinterest.

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *